Introduction

  Nieuws

  Een kleine selectie van onze vele activiteiten

  Voldoet uw jaarverslag aan alle richtlijnen?

  Welke richtlijnen volgt u voor uw geïntegreerde jaarverslag? GRI, IIRC, de Transparantiebenchmark? En wat doet u met de Sustainable Development Goals van de UN en de EU-regelgeving voor niet-financiële informatie? Zeer weinig van deze richtlijnen zijn verplicht. Toch adviseert Mattmo u om ze serieus te nemen.

  Een jaarverslag is hét medium om stakeholders te tonen dat u uw maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus neemt. De richtlijnen vormen daarvoor een goede kapstok.

  Dutch Cuisine op de Grune Woche

  Rob Baan presenteert Dutch Cuisine boek aan Minister Christiaan Schmidt

  PostNL jaarverslag genomineerd voor Henri Sijthoff prijs

  Instock lanceert aardappelbier

  Vrijdag 17 juni wordt Pieper Bier gelanceerd bij Instock.

  Culinaire foodtruck

  Met 20 jaar ervaring als chef bij het Amstel hotel slaat Richard Matulessy een nieuwe weg in met zijn merk Rich Pork. Vanaf eind Mei zal hij de foodfestivals verrijken met hoogwaardige producten gemaakt van Baambrugs Big.

  Fietscoalitie heeft een nieuw gezicht

  De Fietscoalitie is een samenwerking tussen het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Havenbedrijf Amsterdam, de gemeenten Zaanstad en Amsterdam, TNO, Bright Up, Count & Create en Ring-Ring en werkt aan fietsstimulering in Amsterdam en Zaandam.

  Mattmo tekent Green Deal

  Via een app een culinair rondje Nederland doen

  Op 2 november heeft Mattmo Creative een handtekening gezet onder de Green Deal in het verduurzamen van de voedselconsumptie. Met andere Green Deal-partners gaat Mattmo projecten ontwikkelen. Op het programma staan onder meer de Dutch Cuisine culinaire routes langs verborgen schatten waar de Nederlandse eetcultuur rijk aan is. Naast Mattmo Creative ondertekenden nog veertien andere partijen de Green Deal: Dutch Cuisine, het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Ministerie van Economische Zaken, Stichting Natuur & Milieu, Sligro, Albron, Gemeente Amsterdam, Gemeente Rotterdam, Gemeente Groningen, gemeente Ede, Rabobank, Wageningen University, Koppert Cress en GroentenFruit Huis.

  Jaarverslag TomTom gepubliceerd

  Creatief met conserveren

  Hier geven chefs handvatten zodat men thuis ook op een leuke en positieve manier verspilling tegen kan gaan.

  Door hun toegankelijke uitleg van conserverings technieken bieden zij inspiratie om op een slimme, leuke én duurzame manier om te gaan met eten.

  Jaarverslag PostNL 2015 gepubliceerd

  Instock opent nieuw restaurant in Amsterdam

  Voedselverspilling tegengaan

  Vier jonge Ahold medewerkers wonnen een interne innovatie wedstrijd met het idee om een restaurant te starten waar gerechten bereid worden van overtollig voedsel uit supermarkten.

  Efficiëntie in de pensioenwereld

  ABP jaarverslag goed ontvangen

  PostNL jaarverslag

  Rich media & storytelling

  Green Deal Dutch Cuisine

  Op de World Expo in Milaan

  Baambrugs Big

  Het beste varken van Nederland is gearriveerd

  Barcelona

  Culture scan

  We like to explore boundaries, so we travel a lot to interesting places where culture is in transition. Places like Shanghai, Istanbul, Barcelona, Helsinki, but also Accra and Capetown.

  Het foodfestival seizoen is begonnen

  Zomer in de stad

  De Domijnen is de nieuwe culturele organisatie

  In Zuid-Limburg

  De kansen van een vitale samenleving

  Ghana Lezing over citybranding

  Lezing in Accra, Ghana over Citybranding als onderdeel van het event "Accra Revisited" georganiseerd door DASUDA (Alliance for Sustainable Urban Development in Africa).

  Koning Willem-Alexander lanceert Ambitie 2020 platform

  Mattmo creëerde dit online platform in opdracht van MVO Nederland

  Promotie Nederlandse kunst en cultuur heeft een nieuw gezicht

  Arts Holland

  Piet Mondriaan website online

  GemeenteMuseum Den Haag

  Innovatie en duurzame oplossingen

  Creative City Lab

  Accreditatie educatie

  Monique Mulder is toegetreden als panellid voor de visitatie van de hbo-bacheloropleiding vormgeving van de Hogeschool Zuyd, Maastricht.

  Istanbul

  Culture scan

  We like to explore boundaries, so we travel a lot to interesting places where culture is in transition. Places like, Shanghai, Istanbul, Barcelona, Helsinki, but also Accra and Capetown.

  © Mattmo 2017