Introduction

  Nieuws

  Een kleine selectie van onze vele activiteiten

  Zo wordt de productie van uw jaarverslag wel heel efficiënt!

  De productie van het jaarverslag is in veel organisaties een worsteling. In een piekperiode van drie maanden werken verschillende afdelingen koortsachtig aan hun eigen onderdeel. Wie heeft nog overzicht? Vervolgens moet alles onder hoge druk samenkomen in een mooi design voor online en printversies. Dat kan toch wel beter?

  De stad verandert

  Bewogen en in beweging

  PostNL is een bedrijf in continue beweging dat, zo blijkt, vernieuwing in de maatschappij steeds meer omarmt en daarop inspeelt. Sinds drie jaar werken diverse afdelingen met Mattmo’s ART. Wij vroegen Laurens Boelens, senior adviseur van het corporate content-team en financial controller Frits Snijder naar hun ervaringen met de tool en naar de laatste ontwikkelingen binnen PostNL.

  Dutch Cuisine op de Grune Woche

  Rob Baan presenteert Dutch Cuisine boek aan Minister Christiaan Schmidt

  Dutch Cuisine op Nationale Voedseltop

  Eind januari organiseerden vier ministeries de Nationale Voedseltop om invulling te geven aan het voedselbeleid van de toekomst in een samenwerking van de Nederlandse voedselwereld en het kabinet.

  PostNL jaarverslag genomineerd voor Henri Sijthoff prijs

  Instock lanceert aardappelbier

  Vrijdag 17 juni wordt Pieper Bier gelanceerd bij Instock.

  Een lokaal gebrouwen speciaalbiertje van Instock. Zeker speciaal, want deze is gebrouwen van geredde aardappels die anders verspild zouden zijn. In Nederland haalt jaarlijks minstens 340 miljoen kilo aardappels ons bord niet. Instock zet inmiddels al twee jaar voedselverspilling op de kaart. Samen met een lokale brouwerij ontwikkelde Instock een uniek biertje, waar een deel van de mout vervangen is door geredde aardappels.

  Culinaire foodtruck

  Met 20 jaar ervaring als chef bij het Amstel hotel slaat Richard Matulessy een nieuwe weg in met zijn merk Rich Pork. Vanaf eind Mei zal hij de foodfestivals verrijken met hoogwaardige producten gemaakt van Baambrugs Big.

  Fietscoalitie heeft een nieuw gezicht

  De Fietscoalitie is een samenwerking tussen het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Havenbedrijf Amsterdam, de gemeenten Zaanstad en Amsterdam, TNO, Bright Up, Count & Create en Ring-Ring en werkt aan fietsstimulering in Amsterdam en Zaandam.

  Jaarverslag PostNL 2015 gepubliceerd

  Instock opent nieuw restaurant in Amsterdam

  Voedselverspilling tegengaan

  Efficiëntie in de pensioenwereld

  ABP jaarverslag goed ontvangen

  PostNL jaarverslag

  Rich media & storytelling

  PostNL koos Mattmo Creative als strategisch creatief partner voor het jaarverslag.

  Green Deal Dutch Cuisine

  Op de World Expo in Milaan

  Baambrugs Big

  Het beste varken van Nederland is gearriveerd

  Vlees met een volle smaak, een mooie vetlaag, een diepe marmering en een eigen kruising; dát is het Baambrugs Big. Na geboorte blijven de biggen gemiddeld zes weken bij hun moeder en na het spenen krijgen de biggen sojavrij voer met granen en zaden naar eigen recept.

  Het foodfestival seizoen is begonnen

  Zomer in de stad

  Vier door ons ontworpen foodtrucks rijden door Nederland

  De Domijnen is de nieuwe culturele organisatie

  In Zuid-Limburg

  Created in China

  Ons avontuur in een heruitgevonden land

  10 jaar lang hadden we een kantoor in Shanghai, China. Het begon met een culture scan uit nieuwsgierigheid. Nu kunnen we terugkijken op een lange periode business doen in China. Het heeft ons veel gebracht.

  Koning Willem-Alexander lanceert Ambitie 2020 platform

  Mattmo creëerde dit online platform in opdracht van MVO Nederland

  Promotie Nederlandse kunst en cultuur heeft een nieuw gezicht

  Arts Holland

  Piet Mondriaan website online

  GemeenteMuseum Den Haag

  Innovatie en duurzame oplossingen

  Creative City Lab

  Accreditatie educatie

  Monique Mulder is toegetreden als panellid voor de visitatie van de hbo-bacheloropleiding vormgeving van de Hogeschool Zuyd, Maastricht.

  Helsinki

  Culture scan

  We like to explore boundaries, so we travel a lot to interesting places where culture is in transition. Places like, Shanghai, Istanbul, Barcelona, Helsinki, but also Accra and Capetown.

  © Mattmo 2017