SRO zet mensen in beweging

SRO zet mensen in beweging

SRO biedt de totaaloplossing voor gemeentelijk vastgoed. Zo bieden zij duurzaam beheer en onderhoud, exploitatie en sport-services voor optimaal maatschappelijk rendement.

 Door sportstimulering dragen zij ook bij aan een gezonde levensstijl en een vitale omgeving. De komende vier jaar richt Mattmo zich als strategische communicatiepartner op het implementeren van het strategische marketing- en communicatieplan en de arbeidsmarktcommunicatie die wij voor hen hebben ontwikkeld. SRO heeft de potentie om grote maatschappelijke issues op te helpen lossen middels hun vastgoedactiviteiten. De aangescherpte positionering belooft een transformatie van een vastgoedbeheerder naar een impact-partner voor gemeenten. Zo verduurzamen zij niet alleen het vastgoed, maar dragen zij ook bij aan gemeentelijke klimaatdoelstellingen, sociale verduurzaming en een gezonde levensstijl. Het feestelijke feit dat SRO haar 25-jarig jubileum viert wordt d.m.v. een jubileumlogo in bijna alle communicatie dit jaar meegenomen.

Al 28 jaar is Mattmo een geëngageerd design- en communicatiebureau.

Wij zijn concept-denkers, ontwikkelaars, designers, consultants, createurs en in ons hart ontdekkers. Onze nieuwsgierigheid drijft ons om grenzen te verkennen en te verleggen. Zo zijn we altijd op zoek naar inspiratie en vernieuwing. Want daar liggen de kansen. Juist nu de wereld verandert en de toekomst aan onze voeten ligt, is het belangrijk om te vertrouwen op de inspirerende oplossingen die voortkomen uit talent, creativiteit, openheid, doorzettingsvermogen en ervaring. Door kritisch te zijn en door je aan te passen aan het sentiment van de samenleving, brengen wij het verhaal achter uw merk naar buiten. De relevantie, authenticiteit en non-financiële waarden zijn in deze tijd belangrijker dan ooit. De ‘proven concepts’ gepresenteerd in deze krant, zijn het bewijs dat samenwerking op alle niveaus ons naar een vitale samenleving en betere wereld brengt. Met échte merken.

Lees meer in onze krant of neem contact op met een van onze specialisten

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Artikel