World Food Center

In een gebied rijk aan voedselhistorie ontstaat een magische plek met betekenis voor de toekomst.

In Ede, in de regio Foodvalley en vlakbij de Wageningen University & Research, wordt het voormalige kazerneterrein Maurits Zuid omgetoverd tot dé food-ontmoetingsplek in Nederland: het World Food Center.

Een plek waar bedrijven en organisaties zich vestigen, waar bezoekers spelenderwijs alles over ons voedsel te weten komen en waar mensen wonen, werken en thuiskomen. Hier tonen makers, bedrijven en organisaties, van start-ups tot oudgedienden, hun food-innovaties aan een breed publiek en komen vruchtbare samenwerkingen tot bloei. Een plek waar voedsel centraal staat en de adembenemende natuur van de Veluwe letterlijk het gebied binnenkomt.

Mattmo werd gevraagd mee te denken in de positionering en strategie van het gebied omdat Mattmo veel ervaring heeft in food en vastgoed ontwikkelings trajecten.

Mattmo creëerde de strategie, visuele identiteit met bijbehorende middelen zoals film, brochure etc. 

Het World Food Center-gebied wordt ontwikkeld door de gemeente Ede en WFC Development B.V., een samenwerking van BPD (Bouwfonds Property Development), Green Real Estate B.V. en Van Wijnen Groep N.V.

contact

  • Accell Group

    Accell Group zocht in Mattmo een partner die voor de productie van hun jaarverslagen diverse diensten bood: strategische consultancy,…

    Accell Group
  • Cartess, Utrecht

    Cartess is een nieuwe, vooruitstrevende groene stadswijk, midden in het centrum van Utrecht. Een wijk anders dan alle andere…

    Cartess, Utrecht