Accell Group

Accell Group / Annual Reporting ’16-’22

Accell Group zocht in Mattmo een partner die voor de productie van hun jaarverslagen diverse diensten bood: strategische consultancy, design en online publicatie van het jaarverslag, tekstschrijvers en vertalers NL/EN, corporate storytelling, overall projectmanagement en tooling.

Naast de bovengenoemde diensten boden we het voormalig beursgenoteerde Accell Group ook consultancy voor integrated reporting op basis van het International Reporting Framework, geïntegreerd communicatieadvies en sociale media en tooling voor hun persberichten in het kader van (half)jaarverslagen. Daarbij adviseren wij hen jaarlijks over de ontwikkelingen in (integrated) reporting, waaronder GRI, ESEF en CSRD.

De portefeuillehouder van (inter)nationale fietsmerken, -onderdelen en -accessoires zoals Batavus, Haibike, Raleigh, Lapierre, Koga, Babboe en Sparta – wordt ontzorgd in de intensieve productie van het jaarverslag en maakt jaarlijks nieuwe stappen in het purpose-gedreven geïntegreerd rapporteren.

contact

  • Koninklijke Haagsche Golf & Country Club

    Illustrating history Onze werkwijze in het opbouwen van een merk start altijd bij de kern van het merk of…

    Koninklijke Haagsche Golf & Country Club
  • Northern Wonder

    Bij Northern Wonder maken ze koffie van niet tropische ingrediënten, dus zonder koffie bonen. Met hun innovatie willen ze…

    Northern Wonder