NSI

Jaarverslag voor de specialist op de Nederlandse kantorenmarkt.

In 2017 zette vastgoedfonds NSI een nieuwe strategie in: dé specialist worden op de Nederlandse kantorenmarkt.

Zij deed afstand van haar retail vastgoed en rationaliseerde haar team van medewerkers. Bij deze nieuwe koers paste een nieuwe werkwijze voor de productie van het jaarverslag. Het beter in control zijn was een expliciete wens.

Tevens was er de behoefte aan meer duiding van de strategie met behulp van van storytelling en infographics. De strategie van NSI, de toonaangevende specialist te zijn op de Nederlandse kantorenmarkt is 3-ledig. Deze wordt gerealiseerd door asset–rotatie en uitbreiding van de portefeuille, het beste organisatieplatform en optimalisatie van de balansverhoudingen.

Een 3-tal interviews schetsen een beeld van de wijze waarop medewerkers bijdragen aan het realiseren van de strategie.

Zo doet het hoofd acquisitie uit de doeken hoe hij er in een gespannen, oplopende markt toch in slaagt lucratieve deals te sluiten.
In een tweede interview wordt beschreven hoe door onder andere procesoptimalisatie en relatiebeheer het hoofd asset management maximaal rendement op bestaand vastgoed realiseert.
Tot slot wordt in een interview met aanstormend talent bij NSI verslag gedaan van de wijze waarop zij kennis maken van de vele facetten van het vastgoedvak en hun appreciatie voor het jong-talentprogramma van NSI.

Het nieuwe verslag van NSI over 2017 is tot stand gekomen in ART, de advanced reporting tool van Mattmo Creative.