Introductie

  Creatief met conserveren

  Hier geven chefs handvatten zodat men thuis ook op een leuke en positieve manier verspilling tegen kan gaan.

  Door hun toegankelijke uitleg van conserverings technieken bieden zij inspiratie om op een slimme, leuke én duurzame manier om te gaan met eten.

  Boek

  Een derde van ons voedsel wordt verspild.

  Daar moet verandering in komen! Bij Instock wordt creatief gekookt met producten die anders weggegooid zouden worden. Op deze manier zet Instock letterlijk én figuurlijk voedselverspilling op de kaart.

  Een derde van ons voedsel wordt verspild. Daar moet verandering in komen! Bij Instock wordt creatief gekookt met producten die anders weggegooid zouden worden. Op deze manier zet Instock letterlijk én figuurlijk voedselverspilling op de kaart. In het boek van Instock geven chefs handvatten zodat men thuis ook op een leuke en positieve manier verspilling tegen kan gaan. Want eten is om van te genieten. In Instock cooking geven chefs hun werkwijze prijs. Door hun toegankelijke uitleg van (conserverings-)technieken bieden zij inspiratie om op een slimme, leuke én duurzame manier om te gaan met eten. De filosofie achter Instock cooking? Ga uit van wat je al op voorraad hebt en benut deze producten maximaal. De chefs geven zogenaamde invulrecepten, zodat je zelf creatief aan de slag kunt gaan met de inhoud van je koelkast.

  © Mattmo 2018