Introductie

  ForFarmers

  Voorbereid op de toekomst

  de vraag

  De efficiƫntie verhogen en het productieproces voor het jaarverslag stroomlijnen.

  Hiermee startte de samenwerking, zodat ForFarmers goed voorbereid is om in het voorjaar van 2016 een beursnotering op de Euronext Amsterdam aan te kunnen kondigen. Het betreft een ‘technical listing’ die ForFarmers bevestigt als Europa’s grootste coöperatie in voeding voor de veehouderij, met daarbij ook meststoffen, pesticiden en zaden. Jaarverslag onderstreept ambitie en slagkracht van Europese marktleider in diervoeding.

  Oplossing

  ForFarmers koos ART, de Advanced Reporting Tool om haar jaarverslagen zelf efficiƫnt te kunnen produceren.

  Europa’s grootste onderneming in diervoeding, ForFarmers uit Lochem zocht een oplossing voor efficiëntere productie van haar jaarverslag. In 2014 vond zij in Mattmo een aansprekende combinatie van tooling, design en de mogelijkheid om online te produceren (multi-channel). Mattmo verrijkte het bestaande design van ForFarmers, zodat veel meer mogelijkheden zijn om het jaarverslag op een heldere en aantrekkelijke manier te presenteren. Zowel online als printvorm. Het nieuwe design omvatte ook een nieuwe fotografiestijl, heldere infographs. Het volledig responsive design maakt het mogelijk dat lezers de website op groot scherm, tablets en smartphones kunnen bekijken.

  Resultaat

  Werken met ART heeft een efficiencyslag gebracht in het productieproces van het jaarverslag.

  Voor de verslagen over 2014 en 2015 is een nieuwe visuele stijl ontwikkeld die past bij de ambities, de beursgang en de Europese slagkracht van de onderneming. In 2014 is het raamwerk opgezet. In 2015 is een serie pictogrammen ontwikkeld die tevens ingezet zijn in presentaties van het bedrijf voor de beursgang eind mei 2016.

  Wilt u meer weten?

  neem contact op
  © Mattmo 2017