Introductie

    Dutch Cuisine

    Communicatie advies / Bestuur

    Onze ambitie is om de Nederlandse eetcultuur zichtbaar en tastbaar te maken voor een groter publiek.

    De initiatiefnemers van Dutch Cuisine zien de Nederlandse keuken graag duurzamer en gevarieerder.

    Die keuken gaat uit van een aantal principes die op hun website te lezen zijn. Dutch Cuisine is een stichting met  een bestuur dat onder meer bestaat uit SVH Meesterkoks Albert Kooy en Luc Kusters (Bolenius), chef-kok Bas Cloo (Kasteel Sterkenburg), Michelin ster chef-kok Niven Kunz en cultuurmaker en merkstrateeg Monique Mulder (Mattmo Creative). Mattmo verzorgde de positionering en de visuele identiteit en sponsort Dutch Cuisine met expertise, tijd en energie.
     
     

  • Perspresentatie World Food Center Ede

    Food meets design

    Earth to Table is een culinair designproject van Atelier NL & Dutch Cuisine als ode aan onze Nederlandse grond en cultuur dat tijdens DDW 2016 werd gepresenteerd.

    Het Earth to Table-programma bestond uit een tentoonstelling in de Bergmannkerk en exclusieve en down-to-earth diners die op meerdere avonden plaatsvonden: A Soil Soiree en A Tasting Dinner. De chef-koks van Dutch Cuisine, Luc Kusters, Jef Schuur, Bas Cloo en Peter Gast, ontwikkelden voor elk diner een speciale signature dish. Earth to Table kreeg hiervoor "The Best of Dutch Design Week 2016 award".

     

  • Earth to table, Dutch Design Week

    Wilt u meer weten?

    neem contact op
    © Mattmo 2017