Introductie

  Creative City Lab

  Co-creatie als motor tot innovatie

  Vraag

  Hoe kunnen we innovatieve en duurzame oplossingen ontwikkelen in een actieve samenwerking tussen de creatieve industrie, het bedrijfsleven en de (lokale) overheid?

  Hoe kunnen we een netwerk opbouwen van creatieve en duurzame experts die samen oplossingen ontwikkelen voor een duurzame toekomst? Het doel van CCLab is om creatieve en duurzame oplossingen te ontwikkelen en te realiseren voor urgente en complexe maatschappelijke en economische vraagstukken.

  Oplossing

  Jong toptalent vanuit onderwijsinstellingen en ervaren professionals uit het veld zijn beiden noodzakelijk voor optimale kennisontwikkeling en succesvolle innovatie.

  Creative City Lab is een concrete ‘open innovatie formule en aanpak,’ waarbij innovatieve krachten uit de creatieve industrie, educatie en business worden gebundeld. In het eerste Lab stond de verduurzaming van bestaande woonwaken centraal.

  Resultaat

  Duurzame klantoplossingen die werden ontwikkeld tijdens het Creative City Lab in 2010 en inmiddels gerealiseerd zijn o.a. de Slimme Meter en de Zonnehypotheek.

  Mattmo is founding partner van deze organisatie. Daarnaast verzorgt Mattmo ook kortlopende innovatieworkshops waarbij wij in co-creatie met u onder high pressure nieuwe business concepten ontwikkelen.

   

  Wilt u meer weten?

  neem contact op
  © Mattmo 2018