Introductie

  Zo wordt de productie van uw jaarverslag wel heel efficiënt!

  De productie van het jaarverslag is in veel organisaties een worsteling. In een piekperiode van drie maanden werken verschillende afdelingen koortsachtig aan hun eigen onderdeel. Wie heeft nog overzicht? Vervolgens moet alles onder hoge druk samenkomen in een mooi design voor online en printversies. Dat kan toch wel beter?

  Mattmo ontwikkelde de applicatie ART. Hiermee kunnen organisaties zelf onder eigen redactie hun complete jaarrapportage samenstellen. Dit betekent minder tijd en kosten, meer efficiency en regie.

  Eerst design

  ART stelt u in staat het hele productieproces om te draaien: eerst design, dan content. Het proces begint met een keuze voor de gewenste output: online jaarverslag, magazineversie, PDF on demand, jaarrekening, versies voor smartphones of tablets. Vervolgens wordt een universeel design gemaakt voor alle versies. Dit design wordt per versie tot in detail uitgewerkt in een lay-out. Deze wordt klaargezet in een content management systeem (CMS). 

  U autoriseert een redactieteam om in het CMS te werken. Zij kunnen daar al vroeg in het jaar mee beginnen. Zo kan de workflow afgestemd worden op de interne processen. De ART-tool converteert de input van de redactieleden automatisch naar de juiste lay-out. Er zijn geen vormgevers die tabellen overtypen of correcties doorvoeren, waardoor de kans op fouten wordt geminimaliseerd. Tussentijds zijn er ‘live previews’ direct op scherm te zien. De projectverantwoordelijke heeft volledig overzicht via het dashboard in ART.

  Dan content

  Multichannel

  Is alle content ingevoerd en akkoord? Dan vertaalt ART dit met een druk op de knop naar alle gekozen versies. Geen ontwerpsessies en correctierondes meer met vormgevers, geen vertaalslagen naar andere versies. U kunt gelijktijdig multichannel publiceren, zonder extra werk. Het resultaat? Stress out, efficiency in! 

  Lees meer:
  http://www.mattmo.nl/efficiency

  Wilt u ook uw jaarverslag maken met het gemak van ART?
  Vul dan het contactformulier in.   


  Lees meer:
  Hoe brengt u niet-financiële waarden tot leven in uw integrated report?
  Welke richtlijnen gelden er voor uw geïntegreerd jaarverslag?

  © Mattmo 2018